Forskel mellem versioner af "Joguamah"

Fra Geowiki
Spring til navigation Spring til søgning
m (Kat)
m (Kat)
Linje 20: Linje 20:
 
[[Geogrej.dk]]
 
[[Geogrej.dk]]
  
[[Kategori:Geocacher]]
+
[[Kategori:Geocacher-biografier]]

Versionen fra 25. maj 2014, 12:50

Joguamah er et familieteam bestående af 2 voksne og 4 børn. Joguamah er sammensat af bogstaver fra familieteamets fornavne: J (John), o (Josefine), gu (Gustav), a (Amalie), ma (Mathilde), h (Helle).

Det var spejderpigen Mathilde som viste vejen til geocachingens verden via sin tilknytning til de blå spejdere i Knud Rasmussen Gruppen. I sommerferien 2009 tog Joguamah de første geo-ture på cykel i lokalområdet. Siden blev det mere og mere omsiggribende.

Joguamah synes også det er spændende selv at lægge geocacher ud. Teamets første geocache var Store Karlsminde Klint - et fantastisk naturområde lige i nærheden af hjemmet. Joguamah har haft fornøjelsen at udlægge mange cacher i lokalområdet. Teamet står også bag to større serier: SOA-serien om natdyr i skovene omkring Frederiksværk/Arresø, og JAS-serien om sjove cykler i Tisvilde Hegn. Sammen med offentliggørelsen af serierne blev der holdt et event: Et Icecreme-event i juni 2011 og et Bag(h)julsevent i december 2011.

Inden for teamet supplerer de 6 hinanden med forskellige tilgange. Især John lader sig gerne udfordre med mere 'hard-core' geocachingture sammen med gode geo-venner med samme interesse. Resten af teamet - den gæve spejderpige,Mathilde, den geologistuderende ældste pige, Amalie, en naturelskende mor, Helle og de to nysgerrige pseudotvillinger Gustav og Josefine deltager meget gerne på familieturene, hvor man kan få masser af god motion og frisk luft samtidig med geocaching.


Teamet Joguamah har som geocachere mødt rigtig mange dejlige og forskellige mennesker derude. Det er faktisk noget af det allerbedste, er de enige om. Alle de gode mennesker og de spændende oplevelser gemmer og samler Joguamah på.

Joguamah-teamet har desuden en skøn golden retriever. Hundens navn er Balder, men han indgår ikke i teamet, da han desværre ikke så godt kan holde til de lange ture derude, men i stedet foretrækker små ture i de hjemlige omgivelser.

Joguamah skiftede navn til Team Merkur.dk i september 2013 I september 2013 ændrede Joguamah sit navn og hedder derefter Team Merkur.dk Team Merkur.dk blev valgt, fordi Merkur (latin: Mercurius) i den romerske mytologi er gud for hurtighed, handel og kommunikation. Det vil teamet gerne leve op til - både som geocaching-team, men også i forbindelse med forretningsdelen Geogrej.dk, som teamet også står bag.

Fra 1. december 2011 er John bag webshoppen www.geogrej.dk. Formålet med butikken er at formidle kvalitetsvarer til geocaching og udstyr til aktivt udeliv.

Geogrej.dk