Redigerer Gjensen

Skift til: Navigation, Søgning
Advarsel: Du er ikke logget på. I stedet for brugernavn vises din IP-adresse i versionshistorikken.
Redigeringen kan fjernes. Kontroller venligst sammenligningen herunder for at bekræfte at det er hvad du ønsker at gøre, og gem så ændringerne for at fuldføre fjernelsen.
Nuværende version Din tekst
Linje 1: Linje 1:
'''gjensen''' er navnet på en dansk [[geocacher]] som bor i Københavnsområdet. Gjensen stod for finansieringen (i samarbejde med [[Gade]]) og salget af [[den officielle danske Geocoin 2006]], "Vikingeskibsmønten". Gjensen har over 250 [[geomønt]]er aktiveret på [[geocaching.com]], hvoraf de fleste sidder i albums. Disse kan logges "discovered it" af andre geocachere ved events m.m. Gjensen er sandsynligvis den danske geocacher, der har flest aktiverede geomønter, men der findes amerikanske geocachere, der har adskillige hundrede mønter aktiveret. Gjensen assisterer gerne med fremskaffelse af sjældne geomønter fra udlandet, og har altid (knap så sjældne) mønter til salg. Gjensen driver endvidere webshoppen [http://www.geocoin.dk].
+
'''gjensen''' er navnet på en dansk [[geocacher]] som bor i Københavnsområdet. Gjensen stod for finansieringen (i samarbejde med [[Gade]]) og salget af [[den officielle danske Geocoin 2006]], "Vikingeskibsmønten". Gjensen har over 250 [[geomønt]]er aktiveret på [[geocaching.com]], hvoraf de fleste sidder i albums. Disse kan logges "discovered it" af andre geocachere ved events m.m. Gjensen er sandsynligvis den danske geocacher, der har flest aktiverede geomønter, men der findes amerikanske geocachere, der har adskillige hundrede mønter aktiveret. Gjensen assisterer gerne med fremskaffelse af sjældne geomønter fra udlandet, og har altid (knap så sjældne) mønter til salg. Gjensen driver endvidere webshoppen [[www.geocoin.dk|www.geocoin.dk ]].
  
 
Gjensens tagline ([[Slogan|slogan]]) er ''quidquid latet, apparebit''. Dette er et citat fra Mozarts ''Requiem'', som igen har lånt det fra den middelalderlige katolske hymne ''Dies Irae''. Hele verset lyder:
 
Gjensens tagline ([[Slogan|slogan]]) er ''quidquid latet, apparebit''. Dette er et citat fra Mozarts ''Requiem'', som igen har lånt det fra den middelalderlige katolske hymne ''Dies Irae''. Hele verset lyder:

Du er nu i færd med at redigere en artikel i Geowikien

  • Det du skriver vil blive udgivet under Attribution-ShareAlike 4.0 International (se Geowiki:Ophavsret for flere oplysninger)
  • Hvis du ikke ønsker at din tekst skal udsættes for nådesløse redigeringer og at den kan blive kopieret efter forgodtbefindende, så skal du ikke placere den her.
  • Du lover os også, at du selv har forfattet teksten, kopieret den fra en public domain-kilde eller tilsvarende fri kilde. (Læg ALDRIG materiale her, som er beskyttet af andres ophavsret uden deres tilladelse)
Afbryd | Hjælp til redigering (åbner i et nyt vindue)