Geostinenser

Fra Geowiki
Version fra 19. dec 2008, 16:13 af WeggeBot (Diskussion | bidrag) WeggeBot (Diskussion | bidrag) (Bot: Kosmetiske ændringer)
(forskel) ←Ældre version | Nuværende version (forskel) | Nyere version→ (forskel)
Spring til navigation Spring til søgning

Geostinenser er når man har abstinenser fordi man er afhængig af geocaching. Det er en kendt sag at geocaching er meget vanedannende, og derfor er fænomenet geostinenser ikke ualmindeligt blandt geocachere.

Substitutter[redigér]

Da man ikke kan være ude at geocache hele døgnet rundt (De fleste skal jo også passe arbejde og familie), findes der forskellige former for substitutter for geocaching. Desværre findes de fleste produkter kun i online form, så de kræver at man sidder foran computeren derhjemme eller på arbejdet. Man kan bl.a.:

Der er også få kendte substitutter, der ikke kræver at man sidder ved en computer. Man kan f.eks.:

  • Lave håndlavede signaturting
  • Camouflere alt tupperware man har.
  • Køre nærområdet igennem og finde gemmesteder.

Hvis forum er nede[redigér]

De værste geostinenser forekommer når forum er nede, da forum tilsyneladende er geocachernes foretrukne substitut. Det er ikke ualmindeligt at der opstår kollektive massegeostinenser når dette sker. ElwoodB er blevet bedt om at opsætte en krisetelefon, som folk kan ringe ind, for at få hjælp til at komme gennem krisen, men indtil denne oprettes kan akutte geostinenser afreageres på Geowiki:Forumet er nede.

GPS-modtager i stykker[redigér]

Det forekommer desværre også at GPS-modtagere går i stykker. Derved står man pludselig uden dette uundværlige værktøj, og eneste mulighed for at geocache er at låne en GPS-modtager, eller tage ud på geocaching sammen med nogen der har en der virker. Hvis der dukker en ny cache op i ens område kan man printe et googlekort ud og tage hen i næheden og lede. Da er chancen nemlig stor for at møde andre geocachere med GPS.

Kold tyrker[redigér]

Der er også flere der har forsøgt sig med en frivillig kold tyrker fra geocaching, men som regel mislykkes dette og de dukker hurtigt op i miljøet igen.

Exquisite-gphoto.png Denne artikel kan blive bedre, hvis der indsættes et (bedre) billede.
Har du et billede der passer til denne artikel, kan du uploade det ved hjælp af "Læg en fil op" i venstremenuen.