Forskel mellem versioner af "Geocaching.com"

Fra Geowiki
Spring til navigation Spring til søgning
m
(Kontakt info til oversæterne)
 
(9 mellemliggende versioner af 5 andre brugere ikke vist)
Linje 1: Linje 1:
'''Geocaching.com''' er en side hvor man opretter cacher, læser [[cachebeskrivelse]]r og logger caches. Geocaching.com er ejet af firmaet [[Groundspeak]]. De tjener penge på bl.a. salg af [[travel bug]]s, [[geocoin]]s og [[premium member|premium medlemsskaber]]. Folkene på Groundspeak bestemmer bl.a. hvilke typer cacher som godkends osv. og nogen er utilfredse med deres beslutninger og strenge restriktioner. Blandt andet derfor er der dukket alternativer op til geocaching.com, f.eks. [[Opencaching]], [[Navicache]] og [[Terracaching]].
+
'''Geocaching.com''' er en side hvor man opretter caches, læser [[cacheside]]r og logger caches. Geocaching.com er ejet af firmaet [[Groundspeak]]. De tjener penge på bl.a. salg af [[travel bug]]s, [[geocoin]]s og [[premium member|premium medlemsskaber]]. Folkene på Groundspeak bestemmer bl.a. hvilke typer cacher som godkends osv. og nogen er utilfredse med deres beslutninger og strenge restriktioner. Blandt andet derfor er der dukket alternativer op til geocaching.com, f.eks. [[Opencaching]], [[Navicache]] og [[Terracaching]].
 +
 
 +
=== Oversættelse af  ===
 +
I slutningen af 2010 blev der startet på en oversættelse af geocaching.com til dansk, sidenhen er der også kommet oversættelses projekter for [[Geocaching Live]] appsene.
 +
Hvis man møder fejl i oversættelsen af geocaching.com eller en af appsene, kan oversætterne kan kontaktes på '''danskgeocaching@gmail.com''', skriv gerne hvor fejlen er og på hvilken platform (Web, Android eller iOS app), evt. vedhæft et screenshot.
  
 
== Se også ==
 
== Se også ==
Linje 7: Linje 11:
 
== Eksterne henvisniger ==
 
== Eksterne henvisniger ==
 
* http://geocaching.com/
 
* http://geocaching.com/
 +
* http://GeocachingClassic.dk/
  
 
=== Alternativer til geocaching.com ===
 
=== Alternativer til geocaching.com ===
Linje 12: Linje 17:
 
* [[Navicache]]
 
* [[Navicache]]
 
* [[Terracaching]]
 
* [[Terracaching]]
 +
 +
[[Kategori:Webside]]

Nuværende version fra 15. mar 2017, 17:12

Geocaching.com er en side hvor man opretter caches, læser cachesider og logger caches. Geocaching.com er ejet af firmaet Groundspeak. De tjener penge på bl.a. salg af travel bugs, geocoins og premium medlemsskaber. Folkene på Groundspeak bestemmer bl.a. hvilke typer cacher som godkends osv. og nogen er utilfredse med deres beslutninger og strenge restriktioner. Blandt andet derfor er der dukket alternativer op til geocaching.com, f.eks. Opencaching, Navicache og Terracaching.

Oversættelse af[redigér]

I slutningen af 2010 blev der startet på en oversættelse af geocaching.com til dansk, sidenhen er der også kommet oversættelses projekter for Geocaching Live appsene. Hvis man møder fejl i oversættelsen af geocaching.com eller en af appsene, kan oversætterne kan kontaktes på danskgeocaching@gmail.com, skriv gerne hvor fejlen er og på hvilken platform (Web, Android eller iOS app), evt. vedhæft et screenshot.

Se også[redigér]

Eksterne henvisniger[redigér]

Alternativer til geocaching.com[redigér]