Redigerer GPX

Spring til navigation Spring til søgning

Advarsel: Du er ikke logget på. Din IP-adresse vil blive offentligt tilgængelig, hvis du foretager nogen ændringer. Hvis du logger på eller opretter en konto vil dine redigeringer blive tilskrevet dit brugernavn, og du vil få flere andre fordele.

Redigeringen kan fjernes. Kontroller venligst sammenligningen herunder for at bekræfte at det er hvad du ønsker at gøre, og gem så ændringerne for at fuldføre fjernelsen.

Nuværende version Din tekst
Linje 4: Linje 4:
  
 
== Hvad indeholder en GPX-fil ==
 
== Hvad indeholder en GPX-fil ==
En GPX-fil indeholder information om et nærmere udvalg af [[cache]]r og deres [[child waypoint]]s på textform, mærket med såkaldte XML-tags. Filen indeholder INGEN billeder, men referencer(henvisninger) til hvor disse findes. Denne teknik benytter [[Spoilersync]] programmet sig af til at hente disse billeder.
+
En GPX-fil indeholder information om et nærmere udvalg af [[cache]]r på textform, mærket med såkaldte XML-tags. Filen indeholder INGEN billeder, men referencer(henvisninger) til hvor disse findes. Denne teknik benytter [[Spoilersync]] programmet sig af til at hente disse billeder.
  
 
== Hvad kan GPX-filer bruges til ==
 
== Hvad kan GPX-filer bruges til ==

Du er nu i færd med at redigere en artikel i Geowikien

  • Det du skriver vil blive udgivet under Attribution-ShareAlike 4.0 International (se Geowiki:Ophavsret for flere oplysninger)
  • Hvis du ikke ønsker at din tekst skal udsættes for nådesløse redigeringer og at den kan blive kopieret efter forgodtbefindende, så skal du ikke placere den her.
  • Du lover os også, at du selv har forfattet teksten, kopieret den fra en public domain-kilde eller tilsvarende fri kilde. (Læg ALDRIG materiale her, som er beskyttet af andres ophavsret uden deres tilladelse)
Afbryd Hjælp til redigering (åbner i et nyt vindue)