Forskel mellem versioner af "Forum"

Fra Geowiki
Spring til navigation Spring til søgning
(stat bar)
m (Link til forummet rettet)
Linje 1: Linje 1:
'''Forum''' er det sted danske [[geocacher]]e diskuterer geocaching og alt muligt andet. Der findes andre forummer på nettet, men i dansk geocahcingsammenhæng menes der næsten altid http://webfora.dk/geocaching/ . Der er også et amerikansk geocaching forum på http://www.geocaching.com/forums , men denne artikel omhandler kun det danske.
+
'''Forum''' er det sted danske [[geocacher]]e diskuterer geocaching og alt muligt andet. Der findes andre forummer på nettet, men i dansk geocahcingsammenhæng menes der næsten altid http://oix.dk/geocaching . Der er også et amerikansk geocaching forum på http://www.geocaching.com/forums , men denne artikel omhandler kun det danske.
  
 
Alle kan læse i forum, men man skal være oprettet som bruger for at kunne skrive. Man kan ikke bruge sin bruger fra [[geocaching.dk]], man skal oprette en ny.  
 
Alle kan læse i forum, men man skal være oprettet som bruger for at kunne skrive. Man kan ikke bruge sin bruger fra [[geocaching.dk]], man skal oprette en ny.  
Linje 27: Linje 27:
  
 
== Eksterne henvisninger ==
 
== Eksterne henvisninger ==
http://webfora.dk/geocaching/
+
http://oix.dk/geocaching
  
 
{{stub}}
 
{{stub}}

Versionen fra 16. jan 2007, 02:27

Forum er det sted danske geocachere diskuterer geocaching og alt muligt andet. Der findes andre forummer på nettet, men i dansk geocahcingsammenhæng menes der næsten altid http://oix.dk/geocaching . Der er også et amerikansk geocaching forum på http://www.geocaching.com/forums , men denne artikel omhandler kun det danske.

Alle kan læse i forum, men man skal være oprettet som bruger for at kunne skrive. Man kan ikke bruge sin bruger fra geocaching.dk, man skal oprette en ny.

Forum drives ligesom geocaching.dk af ElwoodB.

Det sker desværre ind imellem at forum er nede, og da kan geocachere med voldsomme geostinenser få afløb for deres frustrationer over at de ikke kan få deres daglige forum-fix på Geowiki:Forumet er nede.

Signatur

Forumsignaturen er det felt som er ens for alle ens indlæg i forumet, neden under selve indholdet.

Opdaterer man signaturen under sine brugerindstillinger opdateres den automatisk i alle ens indlæg.

Stat Bar signatur

Mange brugere af forumet spørger hvordan man kan indsætte sin Stat Bar i sin forumsignatur. Det er relativt simpelt og gøres således:

 1. Find din egen personlige stat bar på geocaching.com's Stat Bar side (kræver login).
 2. I det nederste felt på siden findes HTML-indholdet til ens stat bar. Kopier kun src-attributten fra <img> elementet, dvs. alt det som er imellem <img src=" og det efterfølgende ". Det kunne se ud som http://img.geocaching.com/stats/img.aspx?txt=Let's+go+geocaching&uid=3cfa8588-137b-4faa-a9b3-86738f3b2f08&bg=1.
 3. Sådan en linie kan tilrettes på følgende måder:
  • txt=Let's+go+geocaching kan rettes til f.eks. txt=En+demo. Denne parameter er teksten i bunden af stat bar'en. Bemærk at mellemrum skal rettes til plusser.
  • bg=1 kan rettes til f.eks. bg=2. Denne parameter er logoet i stat bar'en.
   • bg=1 viser gc.com-logoet
   • bg=2 viser Signal the frog
 4. Lad være med at rette uid=-parametren da det er denne som bestemmer hvilken gc.com-profils stat bar bliver vist.
 5. Du skulle nu have en stat bar linie som kunne se sådan her ud: http://img.geocaching.com/stats/img.aspx?txt=En+demo&uid=3cfa8588-137b-4faa-a9b3-86738f3b2f08&bg=2. Den ser sådan ud i virkeligheden: http://img.geocaching.com/stats/img.aspx?txt=En+demo&uid=3cfa8588-137b-4faa-a9b3-86738f3b2f08&bg=2
 6. Så mangler vi kun at putte den i din geocaching.dk forumsignatur. Rediger din forumprofil og indsæt din nye stat bar linie imellem [img] og [/img] et passende sted. Til sidst ser det ud som
  [img]http://img.geocaching.com/stats/img.aspx?txt=En+demo&uid=3cfa8588-137b-4faa-a9b3-86738f3b2f08&bg=2[/img]
  i profilsignaturboksen og kan ses som det rigtige stat bar billede i bunden af alle dine forumindlæg.


Eksterne henvisninger

http://oix.dk/geocaching

5procent.png Denne artikel er kun påbegyndt.
Hvis du ved mere om emnet kan du hjælpe Geowikien ved at udvide den.