Forskel mellem versioner af "Diskussion:Hent PQer via mail"

Fra Geowiki
Spring til navigation Spring til søgning
(Oprettede siden med "Som jeg læser siden, er det løsninger til "Der er problemer for GSAK med at hente PQer hos Gmail via POP3". Virker GSAK ikke mod Gmail, som beskrevet i GSAK ? At man skal...")
 
m (tastebøf)
Linje 1: Linje 1:
Som jeg læser siden, er det løsninger til "Der er problemer for GSAK med at hente PQer hos Gmail via POP3". Virker GSAK ikke mod Gmail, som beskrevet i GSAK ? At man skal vælge port 995 og SSL-login, som der står i dialogen "Get data via e-mail" i GSAK ? Ebdelig... hvis ikke GSAK virker mod Gmail, så er det vel blot at få det rettet hos Clyde, som vedligeholder GSAK. [[Bruger:DkMumrik|DkMumrik]] ([[Brugerdiskussion:DkMumrik|diskussion]]) 10. aug 2016, 11:22 (CEST)
+
Som jeg læser siden, er det løsninger til "Der er problemer for GSAK med at hente PQer hos Gmail via POP3". Virker GSAK ikke mod Gmail, som beskrevet i GSAK ? At man skal vælge port 995 og SSL-login, som der står i dialogen "Get data via e-mail" i GSAK ? Endelig... hvis ikke GSAK virker mod Gmail, så er det vel blot at få det rettet hos Clyde, som vedligeholder GSAK. [[Bruger:DkMumrik|DkMumrik]] ([[Brugerdiskussion:DkMumrik|diskussion]]) 10. aug 2016, 11:22 (CEST)

Versionen fra 10. aug 2016, 11:22

Som jeg læser siden, er det løsninger til "Der er problemer for GSAK med at hente PQer hos Gmail via POP3". Virker GSAK ikke mod Gmail, som beskrevet i GSAK ? At man skal vælge port 995 og SSL-login, som der står i dialogen "Get data via e-mail" i GSAK ? Endelig... hvis ikke GSAK virker mod Gmail, så er det vel blot at få det rettet hos Clyde, som vedligeholder GSAK. DkMumrik (diskussion) 10. aug 2016, 11:22 (CEST)