Disable

Fra Geowiki
Version fra 24. nov 2006, 07:38 af Duejensen (Diskussion | bidrag)

(forskel) ←Ældre version | se nuværende version (forskel) | Nyere version→ (forskel)
Skift til: Navigation, Søgning

At disable en cache er en markering som cacheejer kan foretage, for at informere andre geocachere om at den pågældende cache (midlertidigt) ikke er tilgængelig.

Behovet for at disable en cache kan f.eks. skyldes at cachen er blevet mugglet, at der foregår byggeri/skovarbejde eller andet i området af cachen, eller at cachen er taget hjem til vedligeholdelse.

Sålænge en cache er disablet, kan/må man generelt ikke logge den som fundet.