Forskel mellem versioner af "Disable"

Fra Geowiki
Spring til navigation Spring til søgning
m (Fordele ved at disable frem for at arkivere)
m (Generaliseret "Lewa Nuva" til "cachegodkender".)
Linje 1: Linje 1:
At '''disable''' en [[cache]] er en markering som [[cacheejer]] kan foretage på [[cacheside|cachens side]], for at informere andre [[geocacher]]e om at den pågældende cache (midlertidigt) ikke er tilgængelig.
+
Når en [[cache]] midliertidigt ikke er tilgængelig, kan [[cacheejer]]en '''disable''' cachen ved at sætte en markering på [[cacheside|cachens side]]. Derved bliver andre [[geocacher]]e informeret om at den pågældende cache for tiden ikke er tilgængelig.
  
Behovet for at disable en [[cache]] kan f.eks. skyldes at cachen er blevet [[mugglet]], at der foregår byggeri/skovarbejde eller andet i området af cachen, eller at cachen er taget hjem til [[vedligeholde]]lse.
+
Behovet for at disable en cache opstår oftest når cachen er forsvundet (blevet [[mugglet]]), men der kan også foregå byggeri/skovarbejde eller andet i området af cachen, eller cachen kan være taget hjem til [[vedligeholde]]lse.
  
Sålænge en [[cache]] er disablet, kan man derfor generelt ikke finde den.
+
Når en cache er disablet, betyder det generelt at man ikke kan forvente at finde den selv om man henvender sig på rette sted.
  
Ved at disable en cache har man selv som cacheejer mulighed for at gøre den aktiv igen, bare ved at foretage en logning. Har man [[arkiveret]] en cache er det kun [[Lewa Nuva]], eller en anden godkender, der kan gøre cachen aktiv igen.
+
Når en cache er disablet, kan cacheejeren selv gøre den aktiv igen ved blot at foretage en logning. Har man [[Archive|arkiveret]] en cache er det kun en [[cachegodkender]] der kan gøre cachen aktiv igen.
  
 
{{stub}}
 
{{stub}}

Versionen fra 26. okt 2008, 14:46

Når en cache midliertidigt ikke er tilgængelig, kan cacheejeren disable cachen ved at sætte en markering på cachens side. Derved bliver andre geocachere informeret om at den pågældende cache for tiden ikke er tilgængelig.

Behovet for at disable en cache opstår oftest når cachen er forsvundet (blevet mugglet), men der kan også foregå byggeri/skovarbejde eller andet i området af cachen, eller cachen kan være taget hjem til vedligeholdelse.

Når en cache er disablet, betyder det generelt at man ikke kan forvente at finde den selv om man henvender sig på rette sted.

Når en cache er disablet, kan cacheejeren selv gøre den aktiv igen ved blot at foretage en logning. Har man arkiveret en cache er det kun en cachegodkender der kan gøre cachen aktiv igen.

5procent.png Denne artikel er kun påbegyndt.
Hvis du ved mere om emnet kan du hjælpe Geowikien ved at udvide den.