Challenge cache

Fra Geowiki
Version fra 7. aug 2009, 10:35 af DkMumrik (Diskussion | bidrag) DkMumrik (Diskussion | bidrag) (klip/klistre fra mystery cache om denne under-type af en mystery cache)
(forskel) ←Ældre version | Nuværende version (forskel) | Nyere version→ (forskel)
Spring til navigation Spring til søgning

Da geocaching.com for nyligt justerede praksis, så det ikke længere er tilladt at stille yderligere krav, end at have skrevet sig logbogen, før man "må" logge sit fund online, lod man en kattelem stå åben. Denne kattelem var at man på en mystery cache, kunne kalde den en challenge cache og så stille krav til noget der skulle fuldføres inden man kunne logge sit fund. Dog skal man sandsynliggøre overfor godkender, at det er et realistisk krav, f.eks ved at man selv havde opfyldt det eller at det er muligt for en stor del af geocacherne at opfylde det.

Cache-ejere der har/havde caches af andre typer end mystery cache og med yderligere krav til logning, har så muligheden for at ændre dem til mystery cache og i beskrivelsen udnævne den til en challenge cache.

challenge cache er således ikke en cache-type i sig selv, men en ændret status af en mystery cache. På geocaching.com's hjemmeside under Cache Listing Requirements / Guidelines, kan man læse deres officielle regler for challenge cache, i sidste afsnit under afsnittet Mystery or Puzzle Caches.

challenge cache er ikke et nyt begreb, men er langt mere benyttet efter geocaching.com's ændring af regler/praksis.

5procent.png Denne artikel er kun påbegyndt.
Hvis du ved mere om emnet kan du hjælpe Geowikien ved at udvide den.