Forskel mellem versioner af "Cachestørrelse"

Fra Geowiki
Spring til navigation Spring til søgning
m (caches->beholdere)
m
Linje 2: Linje 2:
  
 
* [[Unknown]] ukendt
 
* [[Unknown]] ukendt
 +
* [[nano cache]] extremt lille
 
* [[micro]] meget lille
 
* [[micro]] meget lille
 
* [[small]] mindre
 
* [[small]] mindre
Linje 8: Linje 9:
  
 
== Hvilken størrelse skal jeg vælge ==
 
== Hvilken størrelse skal jeg vælge ==
Når du lægger en cache ud, skal du tage stilling til hvilken størrelse [[cachebeholder]]en skal have. Hvis det er en [[skovache]] hvor der er plads til at lægge en stor beholder, anbefales det at lægge mindst en [[small]], da det kan være meget svært at finde en [[micro]] i en skov, men i sidste ende er det dig der bestemmer. Lægger du en [[bycache]] kan det være svært at finde et egnet gemmested til de store beholdere, så der er det almindeligt at lægge [[micro]]er, eller endda [[nano]]er.
+
Når du lægger en cache ud, skal du tage stilling til hvilken størrelse [[cachebeholder]]en skal have. Hvis det er en [[skovache]] hvor der er plads til at lægge en stor beholder, anbefales det at lægge mindst en [[small]], da det kan være meget svært at finde en [[micro]] i en skov, men i sidste ende er det dig der bestemmer. Lægger du en [[bycache]] kan det være svært at finde et egnet gemmested til de store beholdere, så der er det almindeligt at lægge [[micro]]er, eller endda [[nano cache]]er.
  
  
 
{{Cachestørrelser}}
 
{{Cachestørrelser}}
 
{{Geocaching}}
 
{{Geocaching}}

Versionen fra 16. jan 2007, 23:13

En cache kan være annonceret som en af følgende størrelser:

Hvilken størrelse skal jeg vælge

Når du lægger en cache ud, skal du tage stilling til hvilken størrelse cachebeholderen skal have. Hvis det er en skovache hvor der er plads til at lægge en stor beholder, anbefales det at lægge mindst en small, da det kan være meget svært at finde en micro i en skov, men i sidste ende er det dig der bestemmer. Lægger du en bycache kan det være svært at finde et egnet gemmested til de store beholdere, så der er det almindeligt at lægge microer, eller endda nano cacheer.