Forskel mellem versioner af "CacheMate"

Fra Geowiki
Skift til: Navigation, Søgning
m (Forudsætninger)
m (Forudsætninger)
Linje 26: Linje 26:
 
== Forudsætninger ==
 
== Forudsætninger ==
  
* Pocket PC 2002 (download version 1.2.0 [http://www.smittyware.com/ppc/cachemate/issues.php her]}
+
* Pocket PC 2002 (download version 1.2.3 [http://www.smittyware.com/ppc/cachemate her]}
 
* Pocket PC 2003
 
* Pocket PC 2003
  
  
 
{{Papirløs caching}}
 
{{Papirløs caching}}

Versionen fra 2. mar 2007, 18:15

Screenshots fra CacheMate

CacheMate er et program til håndtering af cacheoplysninger på Pocket PC og mobiltelefoner med med Windows Mobile. Programmet findes også i en udgave til Palm OS .

På den måde kan man lave papirløs geocaching, dvs. at i stedet for at have bunker af udskrifter af cachebeskrivelser med på skattejagt, tager man beskrivelserne med digitalt, så de ikke fylder så meget og man sparer papir.

Programmet skal suppleres med SpoilerSync for at det papirløse bliver fuldkomment.

Programmet gør det også muligt at lave found/not found/Note - logs mens man geocacher i marken, samt at vise disse som en rapport når man skal logge disse på geocaching.com.

Faciliteter

Programmet kan indlæse en [[GPX]-fil i en navngiven database og viser indholdet som en liste af geocacher. Afhængigt af indholdet i GPX-filen kan man se sine Found logs som en grøn markering, og ved at tappe på en cache, vises dens beskrivelse.

CacheMate gemmer oplysningerne fra de importerede GPX filer i en eller flere databaser, sammen med den note man måtte oprette for den pågældende cache.

Programmet kan filtrere databasens indhold, således at man kun får vist caches indenfor en bestemt afstand, retning, type, container, sværhedsgrad, indeholdende bestemt tekste eller med en bestemt logtype.

Programmet kan tildele forskellige kategorier til caches.

Programmet kan håndtere at tage og droppe en TB og det er muligt manuelt at opdatere sin beholdning af TB'er. Når man tager en TB fra en cache, kan man endvidere logge dens nummer umiddelbart i et dertil indrettet felt.

Pris

Prisen for programmet er 8$. Programmet kan findes på Smittyware.com

Forudsætninger

  • Pocket PC 2002 (download version 1.2.3 her}
  • Pocket PC 2003