Brugerdiskussion:Wegge

Fra Geowiki
Version fra 8. apr 2020, 10:15 af Difool (Diskussion | bidrag) Difool (Diskussion | bidrag)
(forskel) ←Ældre version | Nuværende version (forskel) | Nyere version→ (forskel)
Spring til navigation Spring til søgning

Burde denne side ikke REDIRECT'e til Wegge? :-) --Yellow ants 21. nov 2006 kl. 20:26 (CET)

Det mener jeg ikke. Wegge er en artikel om geocacheren Wegge og hvad han er kendt for i Danmark. Skrevet til de der læser Wikien for at lære om geocaching. Altså skrevet om ham (selvom han selvfølgelig selv kan bidrage).
Brugersiden Wegge er Wegges egen side om Geowikiskribenten/-adminen/-guden Wegge. (Skrevet af ham (i jeg form) selvom andre selvfølgelig godt kan bidrage) --Annarella 22. nov 2006 kl. 00:07 (CET)
Som udgangspunkt mener jeg ikke at min brugerside på geowikien skal blandes sammen med mine meriter, eller snarere, mangel på samme, i geocachng generelt. Jeg er givetvis miljøskadet af min involvering i dawiki, og derfor har jeg den holdning at geocacheren Wegge skal holdes skarpt adskilt fra bidragyderen Bruger:Wegge. Især, men ikke kun, fordi jeg er enevældig diktator over denne wiki, er jeg meget skeptisk overfor sammenblandingen. Jeg har startet denne wiki fordi jeg er involveret i både dawiki og udviklingen af softwaren bagved, og dermed har en tendens til at se en løsning påalle udfordringer. Men det har ikke så meget med mig som geocacher at gøre. I den sammenhæng ser jeg mig selv som et ret ordinært eksemplar af slagsen. Kort sagt har jeg to hatte at vælge imellem. Den ene hedder "drift af geowikien", hvor jeg prøver på at optimere tingene, og realisere brugernes ønskeseddel. Den anden hat sidder på hovedet af geocacheren Wegge, der ikke har en amibition om at fremhæve sig selv. Og den forskel gør at jeg, så vidt det er muligt, skelner mellem "jeg" og "Ham med hatten". "Jeg" er min persona på diskussionssiderne og siderne i Geowiki-navnerumet, mens "Wegge" er den - som sagt - generiske geocacher der bliver beskrevet ved navns nævnelse på indholdssidener, når det ikke kan undgås. -- Wegge 22. nov 2006 kl. 00:52 (CET)

Hej Wegge Tak, 69 ekstra skabeloner var nok overkill bare fordi jeg syntes Ctrl+R ser sejere ud end Ctrl+R, havde sparket det til hjørne da det at få gjort starten på siden om GSAK makroprogrammering var lidt vigtigere. Men nu ved jeg da at det ikke er så simpelt som bare at kopiere en skabelon fra wikipedia selvom det ikke kan overraske. --Difool (diskussion) 28. okt 2014, 19:27 (CET)

Hej Wegge
GSAK_makroprogramering viser en fejl, først troede jeg det var ovennævnte skabeloner, men en test vidste at der er denne navigations-boks henvisning {{GSAK navigation}} --Difool (diskussion) 4. jul 2017, 22:08 (CEST)
Det ser noget mystisk ud. Tak for at gøre opmærksom på det! -- Anders Wegge Keller (diskussion) 5. jul 2017, 07:36 (CEST)

Hej, i menuen i sidebjælken er der et link til "Dansk forum", dette virker ikke mere, jeg er ikke sikker på der længere er danske foraer, ud over dem på FB. --Difool (diskussion) 8. apr 2020, 10:15 (CEST)