Bruger:M45B

Fra Geowiki
Version fra 27. maj 2014, 18:42 af M45B (Diskussion | bidrag) M45B (Diskussion | bidrag) (Lidt om mig selv.)
(forskel) ←Ældre version | Nuværende version (forskel) | Nyere version→ (forskel)
Spring til navigation Spring til søgning

Jeg har dyrket Geocaching siden 2012, og er derfor nok stadig en af de "nye".

Interessen for Geocaching startede lidt tilfældig; jeg var på tur ved "Ø bakker" i Tjele, og så her en efterlysning opslået på en fåreindhegning, en eller anden havde tabt sin GPS i området. Det fik mig til at tænke "er der ikke noget om at nogle personer leder efter skatte med GPS...?".

Hjemme i Billund blev emnet udforsket nærmere, jo der er vidst noget der hedder "Geocaching", få dage efter havde jeg fundet min første cache med Iphone, og et par uger efter var den første håndholdte GPS købt, med den fandt jeg et par caches der bare ikke ville frem med Iphone.

Herefter gik det stærkt, vandrestøvler, vandresko, geocoins, geoværktøj, osv. er vel efterhånden rimelig udstyret, men har stadig ikke en "Geoextractor". Det seneste køb er et telt, nu kan jeg også tage på længere ture, uden at bekymre mig om at skulle køre udkørt hjem i bil.

Jeg foretrækker cacheture i form af længere vandreture. Min personlige farvoritcache er derfor også en der ligger midt på Randbøl hede, den eneste vej ind, og ud, er via trampestier, og et stykke over sumpet hedejord ;). Samlet er det ca. 5 km.vandring, i et fladt og meget lidt besøgt område.

Jeg blev i øvrigt "Premium member" før jeg egentlig vidste hvad det var, havde lagt mærke til at alle andre havde den titel i online logninger, mens jeg selv kun havde titlen "Member". Ville da ikke stå tilbage, så den sag blev hurtigt løst :D. Siden har jeg så funden ud af at bruge specialfunktioner, som PQ'er, og vil nok havde svært ved at undvære det.

En af min personlige lidenskaber er at samle og formidle viden, derfor har jeg også kastet mig over Geowiki'en, og håber på at kunne hjælpe med at fastholde dens position som det foretrukne danske opslagsværk.

Profil på geocaching.com: M45B

Har også en konto over på Wikipedia, men må nok indrømme jeg ikke har været aktiv de seneste år.