Redigerer Bonuscache

Skift til: Navigation, Søgning
Advarsel: Du er ikke logget på. I stedet for brugernavn vises din IP-adresse i versionshistorikken.
Redigeringen kan fjernes. Kontroller venligst sammenligningen herunder for at bekræfte at det er hvad du ønsker at gøre, og gem så ændringerne for at fuldføre fjernelsen.
Nuværende version Din tekst
Linje 5: Linje 5:
 
Mange bonuscacher er knyttet til en [[cacheserie]]. Man skal så finde flere forskellige (ofte alle) cacher i en serie, og der vil være et bidrag til bonuscachens koordinater i hver af de cacher man finder. Sådan en cache kaldes også for en '''finalecache'''.
 
Mange bonuscacher er knyttet til en [[cacheserie]]. Man skal så finde flere forskellige (ofte alle) cacher i en serie, og der vil være et bidrag til bonuscachens koordinater i hver af de cacher man finder. Sådan en cache kaldes også for en '''finalecache'''.
  
Bonuscachers cachetype kan enten være [[multi-cache]] eller [[mystery cache]]. Der er ikke nogen klare regler på området, og der er heller ikke nogen klar praksis. [[Sværhedsgrad]]en indregner somme tider hvor svært det er at finde koordinaterne frem ved besøg i de tidligere cacher; andre gange afspejler det kun hvor svært det er at finde selve cachen når først man har koordinaterne. [[Terræn]]sværheden for en bonuscache afspejler hvor svært terrænet er når man skal frem til selve bonuscachen, uden hensyn til terrænsværheden af de cacher man skulle besøge for at få fat i koordinaterne.
+
Bonuscachers cachetype kan enten være [[multi-cache]] eller [[mystery cache]]. Der er ikke nogen klare regler på området, og der er heller ikke nogen klar praksis. [[Sværhedsgrad]]en indregner somme tider hvor svært det er at finde koordinaterne frem ved besøg i de tidligere cacher; andre gange afspejler det kun hvor svært det er at finde selve cachen når først man har koordinaterne. [[Terræn]]sværheden for en bonuscache afspejler hvor svært terrænet er når man skal frem til selve bonuscachen, uden hensyn til terrrænsværheden af de cacher man skulle besøge for at få fat i koordinaterne.
 
+
=== Bonuscache i flere niveauer ===
+
 
+
Man kan kun få godkendt ét niveau af bonuscacher. Man kan altså ikke få godkendt en cache ''Bonus2'' hvor koordinaterne findes i cachen ''Bonus1'', hvis Bonus1 allerede er en bonuscache hvor koordinaterne findes i cacherne ''Alfa'' og ''Bravo''. Denne regel er præciseret af [[cachegodkender]]ne 2018-12-09. Der findes danske kæder af cacher der ikke overholder denne regel; men de er så godkendt før reglen blev tydeliggjort.
+
  
 
[[Kategori:Geocaching begreb]]
 
[[Kategori:Geocaching begreb]]

Du er nu i færd med at redigere en artikel i Geowikien

  • Det du skriver vil blive udgivet under Attribution-ShareAlike 4.0 International (se Geowiki:Ophavsret for flere oplysninger)
  • Hvis du ikke ønsker at din tekst skal udsættes for nådesløse redigeringer og at den kan blive kopieret efter forgodtbefindende, så skal du ikke placere den her.
  • Du lover os også, at du selv har forfattet teksten, kopieret den fra en public domain-kilde eller tilsvarende fri kilde. (Læg ALDRIG materiale her, som er beskyttet af andres ophavsret uden deres tilladelse)
Afbryd | Hjælp til redigering (åbner i et nyt vindue)