Redigerer Attribut

Spring til navigation Spring til søgning

Advarsel: Du er ikke logget på. Din IP-adresse vil blive offentligt tilgængelig, hvis du foretager nogen ændringer. Hvis du logger på eller opretter en konto vil dine redigeringer blive tilskrevet dit brugernavn, og du vil få flere andre fordele.

Redigeringen kan fjernes. Kontroller venligst sammenligningen herunder for at bekræfte at det er hvad du ønsker at gøre, og gem så ændringerne for at fuldføre fjernelsen.

Nuværende version Din tekst
Linje 14: Linje 14:
 
==Overførsel af attributter til en GPS==
 
==Overførsel af attributter til en GPS==
  
Hvis man bruger en [[smartphone]] til [[online-geocaching]], har man typisk hele cachebeskrivelsen tilgængelig mens man søger efter cachen. Det omfatter også attributterne. Hvis man derimod har overført cachebeskrivelserne til en håndholdt [[GPS-modtager|GPS]], er attributterne typisk ikke tilgængelige. Umiddelbart betyder det at man ikke har adgang til den information som attributterne giver. Det kan være let frustrerende hvis man tjekker cachebeskrivelsens [[hint]], og det viser sig at der står ''se attributterne''. Attributterne kommer dog med (som tekst, ikke som ikoner) i den [[GPX]]-fil man modtager som følge af en [[pocket query]], men kun hvis man først har ændret i sin profil på [[geocaching.com]] så man bruger '''GPX version 1.0.1''' i stedet for den sædvanlige version 1.0.
+
Hvis man bruger en [[smartphone]] til [[online-geocaching]], har man typisk hele cachebeskrivelsen tilgængelig mens man søger efter cachen. Det omfatter også attributterne. Hvis man derimod har overført cachebeskrivelserne til en håndholdt [[GPS-modtager|GPS]], er attributterne typisk ikke tilgængelige. Umiddelbart betyder det at man ikke har adgang til den information som attributterne giver. Det kan være let frustrerende hvis man tjekker cachebeskrivelsens [[hint]], og det viser sig at der står ''se attributterne''.
  
Hvis man overfører cachebeskrivelser ved hjælp af [[GSAK]] til en [[Garmin]]-GPS som kan vise cachebeskrivelser, har man mulighed for at sætte GSAK til at oversætte attributterne til tekst og tilføjet cachebeskrivelsen. Denne opgave klares ved hjælp af makroen ''CacheAttributes''. Attributternes information vises på GPS'en som en ekstra (kunstig) logning.
+
Hvis man overfører cachebeskrivelser ved hjælp af [[GSAK]] til en [[Garmin]]-GPS som kan vise cachebeskrivelser, har man mulighed for at attributterne oversat til tekst og tilføjet cachebeskrivelsen. Denne opgave klares ved hjælp af makroen ''CacheAttributes''. Attributternes information vises på GPS'en som en ekstra (kunstig) logning.  
  
 
==Attributter med særlige regler==
 
==Attributter med særlige regler==

Du er nu i færd med at redigere en artikel i Geowikien

  • Det du skriver vil blive udgivet under Attribution-ShareAlike 4.0 International (se Geowiki:Ophavsret for flere oplysninger)
  • Hvis du ikke ønsker at din tekst skal udsættes for nådesløse redigeringer og at den kan blive kopieret efter forgodtbefindende, så skal du ikke placere den her.
  • Du lover os også, at du selv har forfattet teksten, kopieret den fra en public domain-kilde eller tilsvarende fri kilde. (Læg ALDRIG materiale her, som er beskyttet af andres ophavsret uden deres tilladelse)
Afbryd Hjælp til redigering (åbner i et nyt vindue)